Digitalt mesterskap i lagsjakk for seniorer – infoside

Tidspunkt

1. november kl. 12:00-15:30

Logg dere inn på www.spillsjakk.no 15 minutter i forkant av spillestart.

Antall runder

Tre.

Spillested

www.spillsjakk.no. Partiene kan spilles på enten datamaskin eller nettbrett.

Dere vil motta brukernavn og passord fra oss i forkant av spillestart. Ta kontakt med oss hvis dere ikke har mottatt dette.

Betenkningstid

30 minutter per spiller per parti.

Spilleprogram

Det er innlagt 15 minutter pause mellom hver runde.

Runde 1: 12:00

Runde 2: 13:15

Runde 3: 14:30

Poengberegning

Dette er en turnering der det er om å gjøre å sanke mest mulig poeng til sitt lag. Et parti gir:

3 poeng ved seier

2 poeng ved remis

1 poeng ved tap

Ved rundeslutt plusses poengene sammen og totalsummen deles på antall spillere på laget. Resultatet oppdateres etter hver runde i turneringsbeskrivelsen på Spillsjakk.

Premier

Alle deltakerne vil motta en flott sjakkkopp fra Sjakk & Samfunn.

I tillegg er alle lagene med i trekningen av en sjakkbenk til en verdi av 25.000 kroner – vi trekker tilfeldig, uavhengig av hvordan det går i mesterskapet.

Sjakkbenken kan settes opp i nærheten av det lokale seniorsenter eller andre egnede steder i deres lokalsamfunn.

Mandag 1. november kl. 12:00 arrangerer Sjakk & Samfunn i samarbeid med Pensjonistforbundet digitalt mesterskap i lagsjakk for seniorer. Her finner du praktisk informasjon om turneringen og guide til hvordan du logger inn på spillplattformen www.spillsjakk.no. For info om påmelding, se: www.sjakkogsamfunn.no/pamelding-digital-turnering-for-seniorer. Ta kontakt med oss på tlf. 95 18 02 05 ved spørsmål.

1. Gå inn på www.spillsjakk.no og trykk på logg inn. Viktig info: Du kan bruke de aller fleste nettlesere (Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc.) utenom Safari.

2. Skriv inn brukernavn og passord. Dere vil få dette tilsendt i forkant. PS: Du kan når som helst endre språk fra engelsk til norsk – eller omvendt – ved å klikke på knappen til venstre for “Logg inn”-knappen.

3. Når du har logget inn, vil du få opp en turneringskalender. Klikk deg inn på turneringen som heter Digitalt mesterskap i lagsjakk for seniorer.

4. På denne siden vil du se hvor lenge det er til turneringen starter. Et par minutter før turneringsstart vil du få opp en knapp der det står «gå til lobby» (evt. «go to lobby» hvis du er logget inn med engelske språkinnstillinger) – trykk på denne. Du vil nå få opp en side med partiet ditt. Klikk deg inn og gjør ditt første trekk. Lykke til 🙂