Sjakk på verdens flyktningdag

Coronahjelpen Sjakklubb inviterer til en spesiell turnering 20 Juni fra 11:00-12:40 tidskontroll 5+0.

https://lichess.org/tournament/6Xk8na6o

Vi deler ut premie, deriblant et signert sjakkbrett av verdensnummer to Fabiano Caruana som vi har fått fra Sjakk & Samfunn! Mer info om dette @coronahjelpen på facebook. 

Anledningen til turneringen er den Internasjonale Verdens Flykningdag, vi oppmuntrer våre deltakerer til å gi etter evne til de ulike organisasjonene som er oppført på selve turneringsiden på lichess, eller på facebook posten/eventen @coronahjelpen

Vi har denne gangen støtte av to veldig gode veldedige organisasjoner som vi håper våre deltakerer vil hjelpe gjøre en forskjell i verdenen ved å gi et valgfritt bidrag til en av de følgende organisasjonene.
𝐈𝐧𝐟𝐨 𝐨𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐫𝐬𝐭.𝐃𝐫𝐚̊𝐩𝐞𝐧 𝐈 𝐇𝐚𝐯𝐞𝐭:
𝐕𝐢𝐩𝐩𝐬: #10584 (𝐃𝐑𝐀̊𝐏𝐄𝐍 𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄𝐓)𝐑𝐞𝐝𝐝 𝐁𝐚𝐫𝐧𝐚:
𝐕𝐢𝐩𝐩𝐬: #2230 (𝑹𝑬𝑫𝑫 𝑩𝑨𝑹𝑵𝑨)𝐅𝐥𝐲𝐤𝐭𝐧𝐢𝐧𝐠𝐡𝐣𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧:
𝐕𝐢𝐩𝐩𝐬: #2142 (𝐅𝐋𝐘𝐊𝐓𝐍𝐈𝐍𝐆𝐇𝐉𝐄𝐋𝐏𝐄𝐍)𝐕𝐢 𝐡𝐚𝐫 𝐨𝐠 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞! Vær med i turneringen og på slutten vil vi trekke ut en tilfeldig deltaker som vinner et 𝐒𝐣𝐚𝐤𝐤𝐛𝐫𝐞𝐭𝐭 signert av selveste 𝐅𝐚𝐛𝐢𝐚𝐧𝐨 𝐂𝐚𝐫𝐮𝐚𝐧𝐚!
Vi ordner med sendinga og alt.
(For å bli trekt ut må vinneren ha vært aktiv og deltatt i turneringen, dersom en person som ikke har vært aktiv blir trukket ut, da trekker vi ny.
Kontakter vinneren igjennom privatmelding på lichess og vinneren må svare innen 14:00 neste dag, ellers trekker vi på nytt.)


Slå et slag sjakk for en god sak!